Olvasóink fogták

 

Meg is érkezett az első olvasói történet, amit szeretnénk megosztani Veletek!

“Az első 12+ost egy CH1-es termékmintával sikerült horogra csalnom. 2018.04.29- én a mányi horgásztavon próbáltam szerencsét, az első reggel, egy 5- 6 kg körüli tövessel indított a CH1- es bojli, majd őt követte, a 12+ kg- os amúrom, amiről a képeket is csináltam. A termékminta csak 3 szem süllyedő, és egy szem lebegő bojliból állt, amint elfogyott, sajnos, érezhetően lecsökkent a kapások száma, pedig az etetőbojli egy teljesen más gyártó terméke volt. Ez előtt a peca előtt nem is hallottam még a termékükről, de nagyon bevált, több szép pontyot is fogtam vele. Természetesen minden hal vissza nyerte a szabadságát! Köszönöm szépen, biztosan fogom használni a termékeket!”

Küldte: Czirák Attila

Köszönjük a beszámolót, továbbra is várjuk a Ti élményeiteket!

Süllyedő bojlik

Wave Products – Big5 Shelf Life Boilies

4990 Ft

Big5

Magas halliszt bázisú bojli sós ízvilággal. Figyelembe véve az elmúlt évek fogási eredményeit és körülményeit, nyugodtan kijelenthető, hogy egy kifejezetten nagyhalas csali, melynek karakterét a hallisztek, proteinek és a természetes GLM/krill/máj kivonat együttese adja. További különlegessége, hogy alacsony olajtartalma miatt bármely vízhőfok mellett nyugodt szívvel használhatjuk.

Méretek: 15mm, 20mm, 24mm

Wave Products – CH2 Shelf Life Boilies

4990 Ft

CH2

Halliszt nélküli bojli, melynek különlegességét a fűszerek és gyümölcsök egyedi aromakombinációja és a kiegyensúlyozott protein-szénhidrát tartalma adja. Tipikusan a felmelegedő és lehűlő, valamint hideg vizek csalija, köszönhetően az alacsony vízhőfok mellett is könnyen oldódó összetevőinek.

 

Méretek: 15mm, 20mm, 24mm

Wave Products – Rabbit Shelf Life Boilies

4990 Ft

Rabbit

Egy nagyon eredményes csali elsősorban meleg és lehűlő vizekhez. Néhány olyan összetevő teszi egyedivé, amely sehol máshol nem található meg. Szokásostól eltérő, de mégis harmonikus íz- és illatvilága különösen vonzóvá teszi a halak számára – bár ez érthető, hiszen egy teljes értékű élelemforrás. A halas alapokon nyugvó édes karakterű csali minimális – ám annál fontosabb – gyümölcsaromát  is tartalmaz.

Méretek: 15mm, 20mm, 24mm

Wave Products – 1st Place Shelf Life Boilies

4990 Ft

1st Place

Nagyon intenzív és gyors csali, amely erejét a különböző hallisztek és fűszeres squid (tintahal) kivonatok keveréke képezi. Érdekessége, hogy az enyhe gyümölcsös aromakombináció különösen fokozza a halak érdeklődését a csali iránt. Több nemzetközi versenyen segítette csapatunkat jó helyezés, illetve győzelem eléréséhez. Alacsony vízhőmérséklet mellett is oldékony összetevői lehetővé teszik használatát az egész évben.

Méretek: 15mm, 20mm, 24mm

Wave Product – CH1 Shelf Life Boilies

4990 Ft

CH1

Édes, krémes jellegű csali, mely ellenállhatatlan a halak számára. Összetevői lehetővé teszik a használatát egész évre kiterjedően. Tigrismogyoró, madáreleség és tejprotein alapú bojli, melynek állaga és alkotóelemei alkalmassá teszi azon vizeken való felkínálását, ahol szükséges a nem kívánt halak elkerülése (törpeharcsa, fehérhal). Sokan óvakodnak ezen csalik alkalmazásától melegebb vizekben, de a tapasztalatok azt mutatják, hogy meglepő eredményeket produkál az év ezen szakaszában is.

 

Méretek: 15mm, 20mm, 24mm