Blog
wavetackle_tavaszi_nagy_fogas_origin

A legfiatalabb generáció se torpan meg a nagy hidegben.

Reméljük hamarosan elmúlik a zord tél és mihamarabb beélesíthetjük felszerelésünket – ha lehet hinni az előrejelzésnek, akkor itt a lehetőség az első pecára!

A mi elsőszámú ajánlatunk a hideg és felmelegedő vizekre az Origin termékcsalád. Próbáld ki a következőt: kis méretű csali (lebegő vagy süllyedő, esetleg kombinálva) + booster és paszta. Az Origin összetevői szélsőségesen hideg körülmények között is aktívan dolgozik.

Várjuk az első fogások fotóit! A legjobbakat Wave Product termékekkel díjazzuk!

Fotóidat elküldheted emailben az info@wavetackle.com címre vagy akár privát messenger üzenetben is itt a Wave Product facebook oldalán!

A nyertest web- és facebook oldalunkon március 24-én hirdetjük ki!

Wave Products – Origin Fluoro Pop Ups

2790 Ft

Fluoro piros színű lebegőcsali a Origin csaliszéria illatával

Ideális önmagában (pl. Chod Rig), hóemberként vagy akár süllyedő bojlival összefaragva

 

Méretek: 12mm, 15mm, 20mm és 10 x 15mm Dumbell

 

Wave Products – Origin Liquid Booster

2790 Ft

Liquid Booster

A Origin családhoz  pontosan illeszkedő, csalogató hatást intenzíven fokozó folyadék.

Az etetésre szánt anyagok (legyen az bojli, pellet, stick mix, vagy akár magvak) liquid boosterrel való kezelése (belocsolva, beáztatva)  csalink környékén egy nagyon intenzív íz,-és aromafelhőt képez, mely távolról is odavonzza a halakat. Az előkére szánt csalik esetében dipként is hatásosan alkalmazható. Minden vízhőmérséklet esetén kiválóan kifejti hatását. Alap összetevőit ugyanazon természetes anyagok alkotják, mint a bojlihoz adott adalékok.

A PVA barát termék.

Kiszerelés: 300ml

Wave Products – Origin Wafter

1690 Ft1990 Ft

Wafter
Összetevőit tekintve teljes mértékben megegyezik a Origin bojli alkotóelemeivel.
A horogcsalik kiegyensúlyozott formája az elmúlt időszak egyik legeredményesebben működő változata. Nagyon fontos, hogy a felhajtó ereje csak annyi legyen, hogy minden külön előkenehezék nélkül, „súlytalanként” viselkedjen a vízben.
Méretek: 15mm, 20mm, 24mm

Wave Product – Origin Shelf Life Boilies

4990 Ft

Origin

Mint neve is mutatja sok-sok éve ez a bojli kihagyhatatlan részét képezi horgászatainknak, hiszen „eredetét” tekintve a kezdetektől siker övezte. A recept évek alatti fejlesztése csak tovább javított, az amúgy is hihetetlenül eredményes csalin. A kellemes húsos-fűszeres tónus alappillérét a csúcsminőségű lisztek jól bevált kombinációja adja (úgy mint májliszt, enzimkezelt hallisztek, fűszerkeverék, tejproteinek, stb.). Csapatunk által igen kedvelt „titkos” csali – még kifejezetten versenykörülmények között is.

Méretek: 15mm, 20mm, 24mm