Blog

Kedd (2019.04.16) délután érkezett egy hívás Zsolti barátomtól, hogy induljunk azonnal a vízpartra, mert idézem “Apuka nagy pontyot fogott a csalitokkal!”.
Mérleg, állvány, mérlegelő és start…
Mire kiértünk, Sanyi bácsi fáradtan, de annál nagyobb izgalommal várt minket. Úgy elfáradt a hal fárasztásában, hogy alig tudott feljönni a partoldalban. Azonnal megtudtuk, hogy egy komoly húzós kapással indult a fárasztás, ami 1 óra 20 percig tartott!!! A merítésben sem volt segítsége, így mindent egyedül csinált. A Körös ezen szakaszán most intenzív a sodrás, ami plusz nehézséget jelent.
“Ekkora pontyot még nem fogtam!” – hangzott el többször.
Hát lássuk! Kivettük a pontyzsákot a vízből és a mérés következett. A hal súlya 17,42 kg, gyönyörű körösi töves. Gyors fényképezés után visszanyerte szabadságát. Jó volt látni, hogy mennyire büszkén engedte vissza Sanyi bácsi élete halát. Gratulálunk!
Etetőkosaras módszerrel, valamint 1 szem CH1 8-10mm PopUp-al horgászott.
Sok sikert és további szép fogásokat kívánunk!

Gazsó Krisztián

CH1 Feeder Booster

1890 Ft

A CH1 családhoz pontosan illeszkedő, csalogató hatást intenzíven fokozó folyadék.

Az etetésre szánt anyagok (legyen az etetőanyag, pellet, stick mix, method vagy akár magvak) feeder boosterrel való kezelése (belocsolva, beáztatva) csalink környékén egy nagyon intenzív íz,-és aromafelhőt képez, mely távolról is odavonzza a halakat. Minden vízhőmérséklet esetén kiválóan kifejti hatását. Alap összetevőit ugyanazon természetes anyagok alkotják, mint a bojlihoz adott adalékok.

A PVA barát termék.

Wave Products – CH1 Fluoro Pop Ups

2790 Ft

Fluoro sárga lebegőcsali a CH1 csaliszéria illatával

Ideális önmagában (pl. Chod Rig), hóemberként vagy akár süllyedő bojlival összefaragva

 

Méretek: 12mm, 15mm, 20mm