Olvasóink fogták

Cseke Norbert élménybeszámolója:

“Hosszú keresgélés után a Hantosi horgásztóra esett a választásunk! Barátaimmal egy 48órás horgászatra érkeztünk. A zord idő és hosszas keresgélés után sikerült el helyezni a csalikat a végső helyére! Első 10-12óra eredménytelenül zajlott! De éjjel 23 óra körül egy erőteljes kapásra ébredtem és egy 7,60kg os bajszos érkezett! Másnap sikerült még két szép példányt horogra csalnom egy 8,10kg-os és egy 12,05kg-os tükrös csábult el a csalinak! Úgy gondolom hogy a rossz idő ellenére nem rossz eredmény! Köszönet érte a Wave Product 1st Place csalijának, amivel mind a három halamat fogtam!”

Köszönjük Norbert a részletes beszámolót és a képeket. Gratulálunk, és még sok eredményes horgászatot kívánunk a Wave termékekkel.

Ha nektek is van élményetek, osszátok meg velünk bátran 😉

Wave Products – 1st Place Liquid Booster

2790 Ft

Liquid Booster

A 1st Place családhoz  pontosan illeszkedő, csalogató hatást intenzíven fokozó folyadék.

Az etetésre szánt anyagok (legyen az bojli, pellet, stick mix, vagy akár magvak) liquid boosterrel való kezelése (belocsolva, beáztatva)  csalink környékén egy nagyon intenzív íz,-és aromafelhőt képez, mely távolról is odavonzza a halakat. Az előkére szánt csalik esetében dipként is hatásosan alkalmazható. Minden vízhőmérséklet esetén kiválóan kifejti hatását. Alap összetevőit ugyanazon természetes anyagok alkotják, mint a bojlihoz adott adalékok.

A PVA barát termék.

Kiszerelés: 300ml

Wave Products – 1st Place Shelf Life Boilies

4990 Ft

1st Place

Nagyon intenzív és gyors csali, amely erejét a különböző hallisztek és fűszeres squid (tintahal) kivonatok keveréke képezi. Érdekessége, hogy az enyhe gyümölcsös aromakombináció különösen fokozza a halak érdeklődését a csali iránt. Több nemzetközi versenyen segítette csapatunkat jó helyezés, illetve győzelem eléréséhez. Alacsony vízhőmérséklet mellett is oldékony összetevői lehetővé teszik használatát az egész évben.

Méretek: 15mm, 20mm, 24mm

Wave Products – 1st Place Wafter

1690 Ft1990 Ft

Wafter

Összetevőit tekintve teljes mértékben megegyezik a 1st Place bojli alkotóelemeivel.

A horogcsalik kiegyensúlyozott formája az elmúlt időszak egyik legeredményesebben működő változata. Nagyon fontos, hogy a felhajtó ereje csak annyi legyen, hogy minden külön előkenehezék nélkül, „súlytalanként” viselkedjen a vízben.

Méretek: 15mm, 20mm, 24mm